Bus.net
Sugestije za poboljšanje rada foruma... - Page 2 Busr
Dobrodošli na busnet forum,ulogujte se ili registrujte,i pridružite se našem timu...

Join the forum, it's quick and easy

Bus.net
Sugestije za poboljšanje rada foruma... - Page 2 Busr
Dobrodošli na busnet forum,ulogujte se ili registrujte,i pridružite se našem timu...
Bus.net
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sugestije za poboljšanje rada foruma...

+6
Gonzales
Daree
Miki BGD
Ćirko
MILE '86
becks89
10 posters

Strana 2 od 3 Prethodni  1, 2, 3  Sledeći

Ići dole

Sugestije za poboljšanje rada foruma... - Page 2 Empty Re: Sugestije za poboljšanje rada foruma...

Počalji  becks89 Pon Jul 02, 2012 1:53 am

Mole se članovi da uđu na ovu adresu http://www.phpbb3styles.net/ i da ovde postave stil koji im se najviše dopada,najviše istih odgovora (stil sa najviše odgovora) biće stil na novom forumu Smile
becks89
becks89
Administrator
Administrator

Broj poruka : 618
Datum upisa : 07.04.2012
Godina : 28

Nazad na vrh Ići dole

Sugestije za poboljšanje rada foruma... - Page 2 Empty Re: Sugestije za poboljšanje rada foruma...

Počalji  Ćirko Pon Jul 02, 2012 1:57 am

Meni se dopada ovakav izgled:

http://demo.phpbb3styles.net/Artodia%3A+Black?sid=5c9abd1febee7bce67078a7788253991

Reč je o Artoida black,ovo ostalo mi dođe slično kao i kod drugih foruma...
Ćirko
Ćirko

Broj poruka : 75

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  becks89 Pon Jul 02, 2012 1:59 am

Zanimljiv je samo se bojim da ne bude taman previše,ali hvala u svakom slučaju..

1.Artodia Black (1 glas)
becks89
becks89
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  becks89 Pon Jul 02, 2012 2:02 am

Poslednji izmenio becks89 dana Pon Jul 02, 2012 2:09 am, izmenjeno ukupno 1 puta
becks89
becks89
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  becks89 Pon Jul 02, 2012 2:07 am

E i da još jedan predlog koji mi je pao napamet,da li mislite da bi bilo pametno,da se napravi i grupa fotografa foruma npr,da se izrade kartice za njih,i da imamo neke vrste legitimacija..Npr. grupa bi se mogla zvati BTP (Balkan transport Photo) , takođe da imamo svoj logo i naravno na logu da piše ime fotografa ??? Smile
becks89
becks89
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Ćirko Pon Jul 02, 2012 2:18 am

Predpostavljam da ti je ovo palo na pamet,jer si imao slučajeva od strane "vozača" koji su te verbalno napadali.Podržavam predlog,bar se donekle možeš odbraniti od glupih pitanja,od strane začuđenih ljudi,samo bi trebalo da vidiš za te kartice koliko ih treba i gde da se izrade,predpostavljam da ti to sve znaš bolje od mene. . Smile
Ćirko
Ćirko

Broj poruka : 75

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Se7en Pon Jul 02, 2012 2:20 am

Glasam i ja za Artodia Black. Smile
Se7en
Se7en
Moderator
Moderator

Broj poruka : 66
Datum upisa : 20.04.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  becks89 Pon Jul 02, 2012 2:26 am

1.Artodia Black (2 glasa)
2. Subsilver2Clean (1 glas /moj/ Laughing )
becks89
becks89
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  becks89 Pon Jul 02, 2012 2:27 am

Ćirko ::Predpostavljam da ti je ovo palo na pamet,jer si imao slučajeva od strane "vozača" koji su te verbalno napadali.Podržavam predlog,bar se donekle možeš odbraniti od glupih pitanja,od strane začuđenih ljudi,samo bi trebalo da vidiš za te kartice koliko ih treba i gde da se izrade,predpostavljam da ti to sve znaš bolje od mene. . Smile
Tačno iz tog razloga... Proverio sam već te sitnice,a i nećemo deliti svim članovima,nego samo onim koji prave lepe i kvalitetne slike,kao i one članove koji su stalno tu Smile
becks89
becks89
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mr. Autobus Pon Jul 02, 2012 2:29 am

Artodia Black po meni najbolije izgleda, ali mi se jedino ne dopada boja, izgleda nekako mrtvačko...Ako se to može ispraviti bio bih jako srećan Smile
Mr. Autobus
Mr. Autobus

Broj poruka : 39
Datum upisa : 24.06.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  becks89 Pon Jul 02, 2012 2:34 am

1.Artodia Black (3 glasa)
2. Subsilver2Clean (1 glas /moj/ Laughing )

Trebalo bi da može da se menja Smile
becks89
becks89
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mr. Autobus Pon Jul 02, 2012 2:46 am

Ako ne može onda ne glasam za Artodiu... Smile
Mr. Autobus
Mr. Autobus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mr. Autobus Pon Jul 02, 2012 2:57 am

Ovaj stavljem na drugo mesto, ako se ne mogu promeniti boje onom drugom. I ako je ovaj crn baš mi se dopada, ne izgleda mrtvački kao onaj drugi Very Happy

http://demo.phpbb3styles.net/1BlackOut
Mr. Autobus
Mr. Autobus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mr. Autobus Pon Jul 02, 2012 8:19 am

Šta mislite o ovom dizajnu ? Smile
Imate ga isto u belo (šta me boli u očima Rolling Eyes ), žuto, ljubičasto i naranđasto.... Samo kliknite na boje i link ce vam doci Smile

Evo original u crno (u linku pise "sliver" ali to mas nije istna Very Happy )
http://demo.phpbb3styles.net/X-Treme+Silver
Mr. Autobus
Mr. Autobus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mr. Autobus Pon Jul 02, 2012 9:19 am

Po idej mi se ovaj najviše od svih dopao...Mgli bi smo kao pozadinu neku dobru sliku autobusa staviti ili puno logosa oda autobuskih marka. Smile

http://demo.phpbb3styles.net/UniversalSpace
Mr. Autobus
Mr. Autobus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  becks89 Uto Jul 03, 2012 1:00 am

Da,može ali tu više treba da se menja nego što ima Mad
becks89
becks89
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mr. Autobus Uto Jul 03, 2012 1:24 am

Oni svi ružni znakovi, mislim na ona sunca, katastrofa... Rolling Eyes

Ali po idej, mislim slika u pozadini, jeli je dobra ?

Pokušaću da nađem isti princip samo bolja verzija, mogu mi isto malo forumaši pomoći. Smile
Mr. Autobus
Mr. Autobus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mr. Autobus Uto Jul 03, 2012 1:26 am

Mr. Autobus
Mr. Autobus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Nibus-ja Uto Jul 03, 2012 8:13 pm

Mr. Autobus ::A kako je s ovim ?

http://demo.phpbb3styles.net/soul_city

e ovaj mi se svidja javascript:emoticonp('Wink')

Nibus-ja

Broj poruka : 16
Datum upisa : 18.05.2012

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  becks89 Sub Jul 07, 2012 12:27 am

Jutros je sređeno sve oko sajta,čeka se samo odobrenje od hostinga i eto ga krećemo sa radom odmah po dobitku ,rok izrade je otrpilike 10 dana (sajt + forum) svaka pomoć je dobrodošla Smile
becks89
becks89
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  becks89 Pet Jul 13, 2012 7:56 am

Konačno smo dobili sajt,počinje rad na sajtu kao i na forumu o svemu ćete ovde biti obavešteni Smile
becks89
becks89
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mr. Autobus Ned Jul 15, 2012 9:11 pm

Nibus-ja ::
Mr. Autobus ::A kako je s ovim ?

http://demo.phpbb3styles.net/soul_city

e ovaj mi se svidja javascript:emoticonp('Wink')

I meni se ovaj najviše sviđa, dižem glas od Artodia Black ! Wink
Mr. Autobus
Mr. Autobus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mr. Autobus Ned Jul 15, 2012 9:19 pm

Ovo je samo jedna sugestija, ali moglo bi se uraditi jednu "Dnevnu sliku", mislim na sistem kao Autobusi.NET, ali ne baner, nego slika. Ja znam za dosta stranica koj imaju takav sistem, ili bi se mogla uraditi "Slika sedmice" ili ako ih ima baš malo primeraka onda "Slika meseca".... Smile

Šta Vi mislite o tome ? Very Happy
Mr. Autobus
Mr. Autobus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  becks89 Pon Jul 16, 2012 12:28 am

Biće ta opcija samo na drugačiji način da će članovi glasati, a ne ja za sliku nedelje, i 3 slike ulaze u finale za sliku meseca, slika meseca biće tu narednih mesec dana Smile Ali o tom potom, čekam kolegu drndarevića do sledeće nedelje jer sam ne mogu sve da sredim, a ima i nekih poteškoća oko uređivanja.. I da svaki član moćiće da izabere temu po svojoj želji pošto svako ima različito mišljenje, onda svako može da ima recimo neku svoju temu na kojoj će koristiti forum Smile
becks89
becks89
Administrator
Administrator

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Mr. Autobus Pon Jul 23, 2012 9:17 pm

Dobro, a jeli se može menjati temu više puta kad bude novi sajt, ili ti izabereš na početku temu koja će biti za uvijek ?
Mr. Autobus
Mr. Autobus

Nazad na vrh Ići dole

Počalji  Sponsored content

Sponsored content

Nazad na vrh Ići dole

Strana 2 od 3 Prethodni  1, 2, 3  Sledeći

Nazad na vrh

- Similar topics

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu