Oragnizovana okupljanja članova foruma
4 posters
Strana 1 od 1
Oragnizovana okupljanja članova foruma
Pa ev oteme gde možete da se dogovarate da idete u grupama da slikate(jer je sigurnije),takođe možete pisati od dojavama gde će se naći koja grupa buseva i kada i sl...
becks89- Administrator
- Broj poruka : 618
Datum upisa : 07.04.2012
Godina : 28
Re: Oragnizovana okupljanja članova foruma
Evo jednog mog predloga..
Da li je neko zainteresovan za fotografisanje sutra u Beogradu...(Pre svega Trg Republike i Studentski Trg)
Okupljanje bi bilo u 2h,i mogli bi smo slikati oko 90 minuta,jer ja moram u školu kasnije
Znaju već neke od kolega o čemu se radi,pre svega Daree ,drndarevic,Nikola 5843,jer su mi nekolicinu puta pravili društvo prilkom ture...
Zaintresovani javite se ispod,da se dogovorimo oko detalja
Da li je neko zainteresovan za fotografisanje sutra u Beogradu...(Pre svega Trg Republike i Studentski Trg)
Okupljanje bi bilo u 2h,i mogli bi smo slikati oko 90 minuta,jer ja moram u školu kasnije
Znaju već neke od kolega o čemu se radi,pre svega Daree ,drndarevic,Nikola 5843,jer su mi nekolicinu puta pravili društvo prilkom ture...
Zaintresovani javite se ispod,da se dogovorimo oko detalja
becks89- Administrator
Ja sam zainteresovan
Daree- Putnik
- Broj poruka : 305
Datum upisa : 22.04.2012
Brate moj,šta tebi da pričam 2h,Trg republike ,stajalište 27 ,odgovara ?
becks89- Administrator
Daree- Putnik
Ok,vidimo se sutra onda
______________________________________________________________________________________________________________________________
EDIT:Svi koji žele da dođu dobrodošli su,okupljanje je u 14h na Trgu Republike,kod stanice linije 27...
Dotle možete stići linijama 26,27,27E,31,32,32E,35,43,96...
______________________________________________________________________________________________________________________________
EDIT:Svi koji žele da dođu dobrodošli su,okupljanje je u 14h na Trgu Republike,kod stanice linije 27...
Dotle možete stići linijama 26,27,27E,31,32,32E,35,43,96...
becks89- Administrator
Sutra okupljanje 14h članova foruma..
Trg Republike,stajalište linije 26,koliko sam upoznat kolega Daree dolazi,nadam se da će nam se još neko pridružiti..
Lako će te me prepoznati,lep zgodan ,šalu na stranu videćete aparat u ruci,priđite,nećete se valjda toliko ispaliti da pitate nekog sasvim levog lika
Trg Republike,stajalište linije 26,koliko sam upoznat kolega Daree dolazi,nadam se da će nam se još neko pridružiti..
Lako će te me prepoznati,lep zgodan ,šalu na stranu videćete aparat u ruci,priđite,nećete se valjda toliko ispaliti da pitate nekog sasvim levog lika
becks89- Administrator
O neko okupljanje... aha..... Računaj da neću doći A što se tiče da se ne pogodi neki drugi tu sam talenat Obavezno promašim osobu A i javim se osobi B
Gonzales- Putnik
- Broj poruka : 233
Datum upisa : 17.04.2012
Godina : 34
E baš mi je drago da ću te videti
becks89- Administrator
Mene ces lako prepoznati cim vidis nekog da nosi naocare da je visok jos aparat uruci nema sanse da promasis''Gonzales ::O neko okupljanje... aha..... Računaj da neću doći A što se tiče da se ne pogodi neki drugi tu sam talenat Obavezno promašim osobu A i javim se osobi B
Daree- Putnik
Vidimo se onda sutra dolazim i ja
Nemanja29- Putnik
- Broj poruka : 300
Odlično..Nemanja29 ::Vidimo se onda sutra dolazim i ja
Nadam se pozitivnom odgovoru i od kolege Drndarevića...
becks89- Administrator
Drustvo imam jedan predlog jeste li zainteresovani da sledece nedelje odemo do BAS-a da tamo slikamo i napravimo neku reportazu? Ako ste zainteresovani da se dogovorimo kad i u koje vreme?
Nemanja29- Putnik
- Broj poruka : 300
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu