Slikanje vozila,preporuke i saveti
2 posters
Strana 1 od 1
Slikanje vozila,preporuke i saveti
Otvaram ovu temu jer je vrlo zanimljiva,i ima dosta da se na nju priča...
Ovde možete deliti savete za dobra mesta za slikanje,preporuke šta izbegavati i gde izbegavati slikanje i sl....
-Izbegavati velike okretnice(naročito Zeleni Venac) prevelik broj ljudi,sofera i sl.(slike su loše jer neko uvek upadne u kadar,i pritom ima dosta sumnjvih likova tamo,pa zbog aparata/telefona treba paziti)
-Izbegavati slikanje sa blicom(da ne ometate vozače)
-Izbegavati početne stanice ako slikate sami
Preporuke mesta za slikanje:
Trg Republike,Studentski trg
I sva mesta gde busevi skreću i vi ih spred možete uhvatiti,ispadaju lepe slike....
Toliko od mene,da čujemo vas..
Ovde možete deliti savete za dobra mesta za slikanje,preporuke šta izbegavati i gde izbegavati slikanje i sl....
Gonzales ::Znam ja da ih treba još ali čim izvadim telefon i usmerim ka busu odma počne neko domunđavanje od strane ljudi i vozača... Tako da mi na kraju i presedne... Vidim u potpisu imaš moju linju a živiš u Kaluđerici ne voliš 309 ?
Božidar ::Hahaha...u pravu si mene nervira sto svi blenu u mene kad slikam...a i zivim na granici Kaludjerice i Lestana tako da nisam blizu 309, a idem u Vincu u sk. Pa tako da najvise volim 307, i najvise znam o njoj.,
E sad moji saveti kao iskusniji kolega (što se slikanja tiče) :becks89 ::To je uopšten problem,ljudi su besposleni ionda blenu u sve i svakog...Zašto tako nisu zainteresovani kad neko uništava te buseve ???
Tad nema nikog...Što se tiče vozača imao sam sukobe i sa njima,bilo je pretnji psovki,ali ništa,jer šta god da vam uradi,može samo da izgubi posao,jer (preporuka je ne koristiti blic) ako ga ne ometaš,onda smeš da slikaš do mile volje jer nigde ne piše da ti je slikanje zabranjeno !
-Izbegavati velike okretnice(naročito Zeleni Venac) prevelik broj ljudi,sofera i sl.(slike su loše jer neko uvek upadne u kadar,i pritom ima dosta sumnjvih likova tamo,pa zbog aparata/telefona treba paziti)
-Izbegavati slikanje sa blicom(da ne ometate vozače)
-Izbegavati početne stanice ako slikate sami
Preporuke mesta za slikanje:
Trg Republike,Studentski trg
I sva mesta gde busevi skreću i vi ih spred možete uhvatiti,ispadaju lepe slike....
Toliko od mene,da čujemo vas..
becks89- Administrator
- Broj poruka : 618
Datum upisa : 07.04.2012
Godina : 28
Re: Slikanje vozila,preporuke i saveti
Dodao bi jos Karaburma 2,Zemun/Novi grad
Nemanja29- Putnik
- Broj poruka : 300
Datum upisa : 22.04.2012
Godina : 34
Similar topics