Konkurs
5 posters
Strana 1 od 1
Konkurs
Ovde možete konkurisati za mesto moderatora na novom forumu našeg tima...
U pitanju je gsp-busnet.tk forum,trenutno se izrađuje,ali mi moramo unapred misliti o odabiru pravih ljudi za ključna mesta foruma...
Vaša prijava treba da sadrži sledeće:
1.nick
2.poznavanje jgp Beograd
3.staž na drugim forumima
4.pozicije na drugim forumima
Trenutno mogu da vam ponudim 5 mesta moderatora....+ 1 vođu grupe Moderatora
Trenutni status foruma: U IZRADI (30%)
U pitanju je gsp-busnet.tk forum,trenutno se izrađuje,ali mi moramo unapred misliti o odabiru pravih ljudi za ključna mesta foruma...
Vaša prijava treba da sadrži sledeće:
1.nick
2.poznavanje jgp Beograd
3.staž na drugim forumima
4.pozicije na drugim forumima
Trenutno mogu da vam ponudim 5 mesta moderatora....+ 1 vođu grupe Moderatora
Trenutni status foruma: U IZRADI (30%)
becks89- Administrator
- Broj poruka : 618
Datum upisa : 07.04.2012
Godina : 28
Re: Konkurs
1. MILE '86
2. Solidno, zaduženja su mi dosta poznata, poznajem trase dosta linija
3. 2 godine na autobusi.net i malo jače od godinu dana na gspbeograd.net
4. nemam ni jednu značajniju poziciju, ali imam dosta slobodnog vremena i dobro poznajem gradski prevoz u BG-u.....pa sad kako vam je volja, ako me izaberete potrudiću se da pomognem što više.
2. Solidno, zaduženja su mi dosta poznata, poznajem trase dosta linija
3. 2 godine na autobusi.net i malo jače od godinu dana na gspbeograd.net
4. nemam ni jednu značajniju poziciju, ali imam dosta slobodnog vremena i dobro poznajem gradski prevoz u BG-u.....pa sad kako vam je volja, ako me izaberete potrudiću se da pomognem što više.
MILE '86- Broj poruka : 86
Datum upisa : 21.05.2012
Kolega Mile86,odlučeno je da ste dobili poziciju moderatora...
Čestitamo !
Čestitamo !
becks89- Administrator
Havala druže, trudiću se da odradim svoj deo posla onako kako se to očekuje od mene....
MILE '86- Broj poruka : 86
Datum upisa : 21.05.2012
Hoću i ja
1.Gonzales
2.Slabo ali biće bolje
3.hmmm godinu dana autobusi.net, isto toliko na gsp forumu, pola godine na beobuild forumu i na omsi forumu
4.bivši admin omsi foruma
1.Gonzales
2.Slabo ali biće bolje
3.hmmm godinu dana autobusi.net, isto toliko na gsp forumu, pola godine na beobuild forumu i na omsi forumu
4.bivši admin omsi foruma
Gonzales- Putnik
- Broj poruka : 233
Datum upisa : 17.04.2012
Godina : 34
Dečko a da ti nisi već Admin ???
becks89- Administrator
Paaaa.... Ja sam bio admin zato što ti je trebala pomoć Sad moram zvanično da se prijavim
Gonzales- Putnik
- Broj poruka : 233
Datum upisa : 17.04.2012
Godina : 34
Ok, dobio si moderatora
becks89- Administrator
Trenutno forum nije u funkciji iz meni nepoznatih razloga,potrudiću se da otklonim problem u što kraćem roku
becks89- Administrator
Napisao sam u temi Lasta,napisaću i ovde.Voleo bih da budem urednik u ovoj temi,poznata su mi vozila,njihove karakteristike,linije i sl.
Nemam nešto mnogo vremena za forum,vidim da je se još izrađuju neki detalji.Smatram da slu članovi korektni,da neće biti puno posla i nekih opomena sa moje strane.Hvala.
Nemam nešto mnogo vremena za forum,vidim da je se još izrađuju neki detalji.Smatram da slu članovi korektni,da neće biti puno posla i nekih opomena sa moje strane.Hvala.
Ćirko- Broj poruka : 75
Ne znam jeli sam ja neki ideal, ali ajd', testirat cu
1. Mr. Autobus
2. Ne zivem tamo, ali idem svake godine u Beograd i trenutno nisam neki majstor-poznalavac o vozilima GSP-a, ali ucim se ja , pogotovo znam dosta o Tramvajma, vozila koja te ne privlace puno jer nema volana
3. Bio na tramvajskom forumu Bazela, ali sam onda posao ca, nisu me izbrisali , i ima pocetkom godine clan na forumu od Autobusi.NET, skoro 1000 poruka do sada
4. Tu nisam bas nesto napredan, samo normalan clan u forumima, ali glavni problem je tu da nisam od davno na forumima, imam dosta iskustva, nego znas, ne mogu da uspem kroz 3 meseci napisati 5000 poruka
1. Mr. Autobus
2. Ne zivem tamo, ali idem svake godine u Beograd i trenutno nisam neki majstor-poznalavac o vozilima GSP-a, ali ucim se ja , pogotovo znam dosta o Tramvajma, vozila koja te ne privlace puno jer nema volana
3. Bio na tramvajskom forumu Bazela, ali sam onda posao ca, nisu me izbrisali , i ima pocetkom godine clan na forumu od Autobusi.NET, skoro 1000 poruka do sada
4. Tu nisam bas nesto napredan, samo normalan clan u forumima, ali glavni problem je tu da nisam od davno na forumima, imam dosta iskustva, nego znas, ne mogu da uspem kroz 3 meseci napisati 5000 poruka
Mr. Autobus- Broj poruka : 39
Datum upisa : 24.06.2012
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu